Uw partner bij duurzame energie

Uw partner bij duurzame energie

Uw partner bij duurzame energie

Vaillant climaVAIR energiezuinige Split unit airconditioners

Clima XL lanceert de nieuwe reeks Vaillant climaVAIR lucht/lucht warmtepompen: airco en verwarming: Het uitgebreide gamma biedt de keuze tussen Mono-split en verschillende Multi-split toepassingen, in de eerste plaats voor koeling, maar ook verwarming is perfect mogelijk. De milieuvriendelijke en zeer efficiënte oplossingen zijn uiterst betrouwbaar en beloven een lange levensduur en optimaal comfort. Wilt u in de woning het klimaat goed geregeld hebben en een aangename leeftemperatuur zowel in de zomer als in de winter dan kan een aircosysteem van Clima XL voor u een goede oplossing zijn. 

AircoEquip mobiele airconditioner

Door de steeds warmere zomers stijgt de nood aan verkoeling, maar tegelijk vraagt het groeiende milieubewustzijn om milieuvriendelijke oplossingen. Daar biedt de nieuwe mobiele lucht/lucht-warmtepomp: airco en verwarming van AircoEquip een gepast antwoord op. Haar werking op basis van R290 koelmiddel verlaagt haar Global Warming Potential (GWP) gigantisch ten opzichte van de vroegere gebruikte koelmiddelen. Naast het koelen kan deze airco ook de lucht verwarmen en hierdoor een goede aanvulling zijn op vloerverwarming. Het geluidniveau van deze moderne mobiele airco is laag en fluisterstil. Het speciale filter in de airco zorgt ervoor dat de lucht schoner wordt gemaakt waardoor het binnenklimaat verbeterd.

INNOVA 2.0 design monobloc airconditioner

De INNOVA 2.0 design Airconditioner maakt het gebruik van een vaste airconditioning mogelijk daar waar plaatsing van een traditionele airco met binnen- en buitenunit, onpraktisch, prijzig en onwenselijk is. Door de binnen- en buitenunit in één toestel te plaatsen is de INNOVA 2.0 eenvoudig te plaatsen zonder de noodzaak van een STEK gecertificeerde monteur en is een krachtige koeling mogelijk zonder een lelijke buitenunit te plaatsen.

De INNOVA 2.0 kan worden geplaatst aan de (buiten)muur, op variabele hoogten, hierdoor kan de plaatsing aan het interieur worden aangepast. De airconditioner kan worden gebruikt voor zowel koelen, verwarmen en ontvochtigen. Door toepassing van hoogwaardige componenten en toepassing van extensieve geluiddemping is het toestel zeer stil en is het geluidsniveau van een vergelijkbaar niveau als gangbare airco’s met buitenunit.

De airconditioner is eenvoudig te bedienen via het bedieningspaneel, de meegeleverde afstandbediening maar ook via een smartphone, tablet of computer met de INNOVA app, hiermee kun je het toestel vanuit een andere ruimte / kamer of zelfs vanaf een volledig andere locatie bedienen om de temperatuur op afstand al op de gewenste waarde te brengen. Tevens is het mogelijk meerdere toestellen tegelijk te bedienen zoals bijvoorbeeld bij gebruik in hotel, restaurant of kantoorcomplex.

De INNOVA 2.0 maakt gebruik van de zogenoemde inverter (modulerende) technologie waarmee deze monoblok airconditioner de ruimte sneller koelt en energie bespaart als de ruimte op de gewenste temperatuur is. Naast het koelen is de INNOVA 2.0 tevens in staat om de ruimte te verwarmen met efficiënte lucht / lucht warmtepomp technologie. Met een diepte van 165mm is de INNOVA 2.0 zeer slank en het fraaie moderne design maakt de Innova 2.0 geschikt voor ieder interieur. De INNOVA 2.0 Inverter is geschikt voor ruimten tot ca. 48m² (130m³), afhankelijk van het model en de omstandigheden.

Opzoek naar een oplossing om duurzame energie op te wekken?